Kako dijeliti fotografije i postove u albumima u Google fotografijama?



Facebook Cvrkut Pinterest Što ima Telegram

    Google je 2015. pokrenuo Google Photos App s neograničenim prostorom za prijenos fotografija za korisnike pametnih telefona. U vrlo kratkom vremenu Google Photos je postao jedna od najboljih aplikacija za sigurnosno kopiranje fotografija među korisnicima pametnih telefona s nevjerojatnim značajkama i besplatnom rezervnom uslugom. Dan za danom, Google Developers dodaje mnoge značajke kao što su mogućnost stvaranja kolaža, filmova i stilova, AI integracija itd. Uz poboljšanje umjetne inteligencije, Google Photos je postao društveniji, može se osvrnuti na uspomene i kategorizirati fotografije u albume.

    Nedavno su Google programeri uveli više značajki za dijeljenje Google fotografija s prijateljima, učitavanje fotografija na drugi zajednički Google album itd., Što je ovu aplikaciju za fotografije učinilo najmoćnijom uslugom sigurnosnog kopiranja fotografija koja se temelji na oblaku. Idemo još dublje i vidjet ćemo značajke Google fotografije kao što su predloženo dijeljenje, dijeljene biblioteke, suradnju s albumom Google fotografija itd.

    Omogući preporučenu zajedničku upotrebu Google fotografija

    Google fotografije sada su postale društvenije nego ikad prije, a dijeljenje je postalo bez napora. Korisnici mogu snimiti fotografiju i to je sve. Google fotografije analizirat će fotografiju pomoću prepoznavanja lica i mogućnosti strojnog učenja, a zatim poslati obavijest da bi je podijelili i kome podijeliti. Ako to nije dovoljno, Google fotografije odabire samo najbolje fotografije s dostupnih fotografija. Predloženo dijeljenje omogućuje korisniku da dijeli fotografije s osobama koje je predložila aplikacija, ukloni nepotrebne prijedloge ili doda potrebne prijedloge.

    Ako fotografije želite dijeliti s nekim bez Googleove fotografije, možete ga podijeliti putem veze koja se može poslati e-poštom ili tekstualnom porukom. Korisnik s pozivnicom na zajednički album druge osobe može dodati zbirku svoje vlastite fotografije koje mogu pregledavati svi koji imaju pristup albumu. Ako preskočite bilo koji prijedlog dijeljenja, on će se prikazati u odjeljku pod nazivom preskočeni prijedlozi kao što je prikazano na gornjoj slici.

    Postavite dijeljene biblioteke za Google fotografije

    Zahvaljujući Google fotografijama mnogo je lakše podijeliti cijelu kolekciju fotografija s drugima. Također možete konfigurirati dijeljenje samo fotografija određenih pojedinaca, a značajka koja to omogućuje je pod nazivom Shared Libraries. Istaknuta je primjena ove značajke parovi koji dijele fotografije svoje djece. Ovu značajku mogu koristiti prijatelji, članovi obitelji i sve ostalo. Jedan ima mogućnost spremanja svih ili željenih fotografija s dijeljenih fotografija iz ove biblioteke. Na taj način korisnik može te fotografije pretraživati. Korisnik također može odabrati da dijeli fotografije samo od određenog datuma pa nadalje.

    Da biste postavili dijeljene biblioteke, idite u okno izbornika Google fotografija. Na popisu dodirnite "Dijeli svoju biblioteku" koja će vas odvesti na popis kontakata za dijeljenje fotografija. Odaberite željene kontakte i odlučite želite li dijeliti sve fotografije ili fotografije određenih osoba od određenog datuma ili iz bilo kojeg vremena.

    Dijeljenje Google fotografija s drugima

    Google fotografije ne samo da vam omogućuju dijeljenje fotografija, već nude i neke opcije dijeljenja. Korisnik može dopustiti drugim osobama da vide album koji su izradili, dopustiti drugima da dodaju fotografije u album i dopusti drugima da komentiraju album. Da biste omogućili drugima da vide album koji odaberete drugima, otvorite album i odaberite gumb Više (izbornik točkica) u gornjem lijevom dijelu zaslona.

    Iz padajućeg izbornika odaberite "Opcije dijeljenja". Uključite prekidač za opciju "dijeli". Generirat će se zajednička veza koja se može kopirati i poslati bilo kome koga želite.

    Dopusti korisnicima suradnju na albumu Google fotografije

    Kao što je gore spomenuto, korisnik može dopustiti drugima da dodaju fotografiju u svoj album. Da biste to učinili, otvorite željeni album i dođite do više mogućnosti (gornji desni dio zaslona) i odaberite opciju "Dijeljenje".

    Opciju "Suradnja" možete isključiti pomoću prekidača prema gore prikazanom snimku zaslona.

    Kontrolirajte komentare na Google fotografijama

    Zatim možete kontrolirati komentare na fotografijama u dijeljenim albumima. Otvorite stvoreni album. Zatim odaberite opciju "Dijeljenje" u više odjeljaka (tri okomite točke na gornjoj desnoj strani). Uključite / isključite prekidač 'Komentar', kako biste dopustili / blokirali komentare drugih.

    Google fotografije učinile su dijeljenje mnogo lakšim i društvenijim. Nova poboljšanja napravljena za dijeljenje omogućuju vam da, kao što Google kaže, „trošite manje vremena na dijeljenje sjećanja i više vremena uživajući u njima“.

    Prethodni Članak

    Kako se automatski isključiti iz programa Internet Explorer?

    Kako se automatski isključiti iz programa Internet Explorer?

    Facebook Cvrkut Pinterest Što ima Telegram Možete prekinuti vezu s internetom s unaprijed određenim vremenom postavljenim na računalu. Pomoću ovog uređivanja možete automatski prekinuti vezu s Internet Explorerom nakon određenog vremena. Koristite ovaj trik za svakoga koga ne volite koristiti računalo s mrežom. Start>...

    Sljedeći Članak

    Kako poslati velike datoteke s iPhonea na Android / PC

    Kako poslati velike datoteke s iPhonea na Android / PC

    Facebook Cvrkut Pinterest Što ima Telegram Trebate li poslati velike datoteke, preko 1GB datoteka s vašeg iPhone uređaja na druge uređaje? Većina video datoteka i filmova u 4K dolazi u GB-ima. Klijenti e-pošte poput Gmaila neće raditi za slanje datoteka većih od 25 MB. Ne možete slati velike videozapise preko WhatsApp (do 16 MB), Facebooka (do 25 MB) ili drugih platformi za razmjenu poruka jer oni također nameću ograničenja na veličinu datoteke. Moramo ovis...